Tatin spomenar

„Zabilježite tatina sjećanja i otkrijte najzabavnije trenutke njegova života.“

5.00 out of 5 based on 5 customer ratings
(5 customer reviews )

S vremenom sve više cijenimo svaki trenutak proveden s našim očevima. Oni koji su nas učili voziti bicikl, nosili na ramenima kad smo bili mali i uvijek bili tu da nas podupru u svakoj životnoj avanturi. Njihove ruke, koje su nam uvijek pružale sigurnost, sada su svjedoci vremena koje neumitno prolazi. Postajemo svjesni koliko je dragocjen svaki zajednički trenutak…

Tatin spomenar omogućuje vam da sačuvate sve dragocjene trenutke i uspomene vašeg tate na jednome mjestu.

Što se sve nalazi u Tatinom spomenaru?

Puno toga!

Tatin spomenar, baš kao i sve druge koje imamo u ponudi, dugo su i pomno stvarani. U njemu se nalaze sva ona pitanja koja sam oduvijek htjela postaviti svojem tati, ali i usporediti njegova iskustva s maminima. (Autorica)

Evo što sve možete pronaći u spomenaru:

Inspirativna pitanja. Više od 200 pitanja u čak 18 poglavlja koja pokrivaju sve od djetinjstva do najvažnijih životnih trenutaka. Tata će se prisjetiti svih onih trenutaka i uspomena koje su utjecale na njegov život.

Prostor za fotografije. U gotovo svakom poglavlju nalazi se prostor u koji tata može zalijepiti svoje omiljene fotografije koje dodatno pomažu ispričati njegovu priču.

Zanimljive pitalice. U nekim se poglavljima nalaze zanimljive pitalice s pomoću kojih ćete doznati puno više o svojem tati nego što ste mogli zamisliti.

Stablo prijatelja. U poglavlju koje se odnosi na prijateljstvo tata će moći unijeti imena i prezimena svojih bliskih prijatelja.

Poslovni put. U jednom od poglavlja tata može unijeti svoj karijerni put – od samih početaka pa sve do poslovne pozicije na kojoj se sada nalazi. I naravno – podijeliti sve zanimljivosti o poslovima s vama.

 

Karta putovanja. Tate koji vole putovati moći će, na kartu putovanja, unijeti sva mjesta i gradove koje su posjetili i, naravno, one koje tek planiraju posjetiti! 

Citate i ilustracije. Na početku svakog poglavlja nalaze se citati pisaca i lijepe ilustracije koje daju divno okružje za zapisivanje uspomena. 

Poglavlje za recepte! Nekoliko praznih stranica za tatine recepte.

Dodatne, prazne stranice. Većina poglavlja imaju i dodatne, prazne stranice tako da tata može zabilježiti događaje ili uspomene kojih se naknadno prisjetio.

Pismo djeci. U zadnjem poglavlju tata može ostaviti pismo ili poruku koja ima posebno značenje za njegovu djecu.

Sitnice koje puno znače. Svaki spomenar stvaran je s ljubavlju i posebnom pozornošću. Na hrbatu Tatina spomenara imate prostor gdje tata može napisati svoje ime, a na unutarnjim stranicama obavezno ostavite tati kratku posvetu.

“Primivši Spomenar u ruke, nasmiješila sam se i dobrano zasuzila, od dragosti naravno, jer sam vizualizirala i osjetila što to zapravo znači imati spomenar koji će ispuniti dvije bake. Naše bake imaju godina i svaki njihov odgovor i sjećanje bit će tu zauvijek upisano, a mi ćemo se uvijek moći vratiti i čitati trag koji su nam ostavile. I bakama se Spomenar jako sviđa. I one su ga s osmijehom i suzom otvarale. I još ga polako i s uživanjem ispunjavaju.”

Matilda M.

Zašto odabrati Tatin spomenar?

Vjerujemo da svaki tata zaslužuje dobiti dar neovisno o tome je li rođendan, Božić ili neki drugi blagdan koji slavite. Uostalom, trebat će mu vremena da napiše odgovore na sva pitanja, stoga čim prije krene, prije će završiti.

Sva tatina sjećanja nalazit će se na jednome mjestu. Zato ga razveselite ovim spomenarom – sigurno će biti oduševljen, a vi ćete sačuvati sve njegove uspomene koje će zauvijek postati dijelom obiteljske baštine.

Komu je namijenjen Tatin spomenar?

Kao što mu ime kaže – tati! To može biti:

❤️ Vaš tata: Ako želite doznati više o svojem tati ili ga jednostavno želite motivirati da zapiše svoja sjećanja, uspomene ili savjete, Tatin spomenar je idealan poklon za njega.

❤️ Tata vašeg partnera ili partnerice: darujte mu Tatin spomenar i pokažite koliko cijenite njegovu prisutnost u svojem životu.

❤️ Baš vama: ako imate dijete ili djecu kojima želite ostaviti jedno predivno naslijeđe, naručite Tatin spomenar i ispunite ga svojim dogodovštinama i mudrostima

Zašto je Tatin spomenar bolji od drugih spomenara?

Jednostavne upute i više od 200 pitanja pomoći će vašem tati da napiše svoju životnu priču, prisjeti se uspomena i dogodovština, prijatelja iz djetinjstva i drugih događaja.

Spomenar sam radila kao da ga radim za sebe. Ima 200 stranica podijeljenih u 18 poglavlja. Napravila sam ga da traje – korišten je najkvalitetniji papir, slova su krupna, ima dovoljno prostora za pisanje i drage fotografije. Zahvaljujući pokaznoj trakici tata će uvijek znati na kojoj je stranici stao, a gumica sve čvrsto drži na mjestu.

Kad ga primite u ruke, sve će vam biti jasno. Jednostavno je predivan!

Ukrašen je lijepom mašnom te dolazi s praznom, elegantnom karticom, na kojoj možete napisati svoju osobnu poruku.

Mali poklon za vas!
10% popusta na prvu kupnju

Pretplatite se na naš newsletter jer dobivate kôd za dodatnih 10% popusta!

Kako se služiti spomenarom?

Tatinom se spomenarom možete služiti na nekoliko načina:

Jako jednostavan način. Tati jednostavno darujte spomenar i objasnite mu da samo treba slijediti upute, zapisivati odgovore na pitanja i unositi drage fotografije.

Jako dobar način. Tati darujte spomenar, ali mu napomenete da biste mu voljeli pomoći pri njegovu ispunjavanju. Ovaj je pristup izvrstan za one koji spomenar vide kao dodatnu mogućnost da se povežu sa svojim tatom i za one koji vole čeprkati po obiteljskim fotografijama.

Samo vaš način. Naravno, zajedno s tatom možete osmisliti i samo vaš način. Mogućnosti je mnogo, no ako zapnete, slobodno nam se možete javiti e-poštom ili preko Facebook stranice i rado ćemo vam pomoći idejom ili savjetom.

Sviđa li vam se sve što ste pročitali o Tatinom spomenaru?

Vrijeme je za sljedeći korak!

5 reviews for Tatin spomenar

 1. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Maja M.

  Tata je oduševljen ovim poklonom!!!! HVALA VAM NA BRZINI, baš nam je bilo hitno!

 2. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Dina M.

  Hvala vam na uslužnosti i Tatinom spomenaru. Napokon nešto što mu mogu pokloniti, a da nije alkohol, tehnika ili – čarape! 😀

 3. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Melani N.

  Veselim se što ću kroz neko vrijeme moći čitati tatine priče i uspomene. Spomenar izgleda divno, lijep je i ima puno zanimljivih pitanja. Jako dobar poklon!

 4. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Petar B.

  Mislim da je ovaj spomenar idealan poklon za mojeg tatu. Dobro je osmišljen, kvalitetno izrađen. Pogledao sam pitanja – raznovrsna su, ima ih mnogo i dobije se vrijednost za novac. Hvala vam na spomenaru i motivirat ću tatu da ga redovito ispunjava.

 5. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Jasna S.

  Moj tata se s tolikim entuzijazmom posvetio ispunjavanju svake stranice ❤️❤️❤️❤️ Zaista uživam kad vidim koliko ga je ovaj spomenar razveselio. Hvala vam na super ideji!!!

Add a review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Tatin spomenar
 35.00
Tatin spomenar
 35.00