Mamin spomenar

„Zabilježite mamine uspomene i otkrijte najdragocjenije trenutke njenog života.“

S vremenom, sve više cijenimo svaki trenutak proveden s našim mamama. One koje su neumorno trčale za nama kad smo bili mali, čije su ruke bile nježne i tople… Sada, te iste ruke postaju svjedoci vremena koje ubrzano prolazi… Postajemo svjesni koliko je dragocjen svaki zajednički trenutak – svaki osmijeh, svaka tiha podrška, sve ono što dijelimo s njom.

Mamin spomenar vam omogućuje da sačuvate sve dragocjene trenutke i uspomene vaše mame na jednom mjestu.

Što se sve nalazi u Maminom spomenaru?

Puno toga!

Evo što sve možete pronaći u spomenaru:

Inspirativna pitanja. Više od 200 pitanja u čak 18 poglavlja koja pokrivaju sve od djetinjstva do značajnih životnih trenutaka. Mama će se prisjetiti svih onih trenutaka i uspomena koje su utjecale na njezin život.

Prostor za fotografije. U skoro svakom poglavlju, nalazi se prostor u koji mama može zalijepiti svoje omiljene fotografije koje dodatno pomažu ispričati njezinu priču.

Citate i ilustracije. Na početku svakog poglavlja nalaze se citati pisaca i lijepe ilustracije koje daju prekrasno okružje za zapisivanje uspomena.

Poglavlje za recepte! Nekoliko praznih stranica za mamine najdraže recepte. Neka mama zabilježi recepte iza čarobnih mirisa i okusa koji se šire iz njezine kuhinje – od tradicionalnih jela, pa sve do omiljenih kolača.

Dodatne, prazne stranice. Većina poglavlja imaju i dodatne, prazne stranice tako da mama može zabilježiti događaje ili uspomene kojih se naknadno prisjetila.

Pismo djeci. U zadnjem poglavlju, mama može ostaviti pismo ili poruku koja ima posebno značenje za njenu djecu.

Sitnice koje puno znače. Svaki spomenar stvaran je s ljubavlju i posebnom pozornošću. Na hrbatu Maminog spomenara imate prostor gdje mama može napisati svoje ime, a na unutarnjim stranicama obavezno ostavite mami kratku posvetu.

“Primivši Spomenar u ruke, nasmiješila sam se i dobrano zasuzila, od dragosti naravno, jer sam vizualizirala i osjetila što to zapravo znači imati spomenar koji će ispuniti dvije bake. Naše bake imaju godina i svaki njihov odgovor i sjećanje bit će tu zauvijek upisano, a mi ćemo se uvijek moći vratiti i čitati trag koji su nam ostavile. I bakama se Spomenar jako sviđa. I one su ga s osmijehom i suzom otvarale. I još ga polako i s uživanjem ispunjavaju.”

Matilda M.

Zašto odabrati Bakin spomenar

Sigurno mislite „Spomenar je super kao dar, ali već su prošli blagdani, a bakin rođendan je tek za pola godine…“

Vjerujemo da baka zaslužuje dobiti dar neovisno o tome je li rođendan, Božić ili neki drugi blagdan koji slavite.
Uostalom, trebat će joj vremena da napiše odgovore na sva pitanja, stoga čim prije krene, prije će završiti.

Sve bakine najdraže uspomene nalazit će se na jednome mjestu. Zato razveselite baku ovim spomenarom. Sigurno će joj biti drago, a vi ćete sačuvati njezinu životnu priču koja će zauvijek postati dijelom obiteljske baštine.

Ako ste vi baka koja čita ovaj tekst – zašto ne biste sami sebi darovali ovaj spomenar? Zabilježite u njemu dogodovštine iz djetinjstva, obiteljske uspomene i ostale sitnice. Ili jednostavno pošaljite ovu poveznicu nekom članu obitelji 😉 i pokažite mu što doista priželjkujete!

Komu je namijenjen Bakin spomenar?

Kao što mu ime kaže – baki! Svim onim bakama koje daju najbolje zagrljaje, imaju korisne savjete i znaju napraviti najukusnija jela – i deserte! To može biti:

❤️ Vaša baka ili prabaka: darujete Bakin spomenar voljenoj baki ili prabaki i sačuvajte njezine dragocjene uspomene.

❤️ Vaša mama: Ako je vaša mama postala baka (ili će to tek postati), Bakin spomenar je savršen način da proslavite njezinu ulogu u vašoj obitelji i omogućite joj da podijeli svoju mudrost s mlađim generacijama.

❤️ Mama ili baka vašeg partnera ili partnerice: darujte Bakin spomenar i pokažite koliko cijenite njezinu prisutnost u životu vaš i vašeg partnera.

❤️ Neka druga osoba koja je – baka!

Zašto je Mamin spomenar bolji od drugih spomenara?

Jednostavne upute i više od 200 pitanja pomoći će mami da ispiše svoju životnu priču, prisjeti se obiteljskih tradicija, prijatelja iz djetinjstva i drugih događaja.

Spomenar sam radila kao da ga radim za sebe. Ima 184 stranica podijeljenih u 16 poglavlja. Napravila sam ga da traje – korišten je najkvalitetniji papir, slova su krupna tako da baka neće naprezati oči, ima dovoljno prostora za pisanje i drage fotografije. Zahvaljujući pokaznoj trakici baka će uvijek znati na kojoj je stranici stala, a gumica sve čvrsto drži na mjestu.

Kad ga primite u ruke, sve će vam biti jasno. Jednostavno je predivan!

Ukrašen je lijepom mašnom te dolazi s praznom, elegantnom karticom, na koju možete napisati svoju osobnu poruku.

Svaki put kad kupite spomenar, odvojimo xx,00 kn i doniramo ih pučkoj kuhinji.

Mali poklon za vas!
10% popusta na prvu kupnju

Pretplatite se na naš newsletter jer dobivate kôd za dodatnih 10% popusta!

Kako se služiti spomenarom?

Maminim se spomenarom možete služiti na nekoliko načina

Jako jednostavan način. Mami jednostavno darujte spomenar i objasnite joj da samo treba slijediti upute, zapisivati odgovore na pitanja i unositi drage fotografije. Ovaj je pristup odličan za mlađe bake koje imaju dobar vid i dovoljno vremena na raspolaganju.

Jako dobar način. Baki darujte spomenar, ali joj napomenete da biste joj voljeli pomoći pri njegovu ispunjavanju. Ovaj je pristup izvrstan za one koji spomenar vide kao dodatnu mogućnost da se povežu sa svojom bakom; za one koji vole čeprkati po obiteljskim fotografijama; za one čije bake više ne vide tako dobro kao prije i kojima je potrebna dodatna pomoć u ispunjavanju.

Samo vaš način. Naravno, zajedno s bakom možete osmisliti i samo vaš način. Mogućnosti je mnogo, no ako zapnete – slobodno nam se možete javiti e-poštom ili preko Facebook stranice i rado ćemo vam pomoći idejom ili savjetom.

Sviđa li vam se sve što ste pročitali o Maminom spomenaru?

Vrijeme je za sljedeći korak!

Kupite spomenar za 35,00 EUR 29,99 EUR!

i stići će vam vrlo brzo!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mamin spomenar”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Mamin spomenar
 35.00
Mamin spomenar
 35.00