Djedov spomenar

 35.00

Sed viverra tellus in hac habitasse platea dictumst. In nisl nisi scelerisque eu ultrices vitae auctor. Platea dictumst vestibulum rhoncus est. Nulla posuere sollicitudin aliquam ultrices. Enim sit amet venenatis urna cursus eget nunc scelerisque viverra.

Zašto ga trebate kupiti?

Djedovi su nevjerojatni, zar ne? Oni su izvor mudrosti, dijele sjajnih životnih priča i uvijek su tu da nam pruže podršku!

Želite svom djedu koliko vam je stalo do njega i koliko ga cijenite? Jedan od načina je da mu darujete ovaj posebni spomenara.

Djedov spomenar obuhvaća 17 poglavlja i preko 200 pažljivo osmišljenih pitanja koja će potaknuti djeda na razmišljanje o avanturama iz mladosti, ljubavnim pričama, obiteljskim trenucima, ali i drugim dragocjenim iskustvima i sjećanjima koja su obilježila njegov život.

Sve uspomene koje djed cijeni bit će sakupljene na jednom mjestu, kako bi ostale dio obiteljske povijesti i budućih naraštaja.

Očuvajte djedovu jedinstvenu životnu priču u ovom prekrasnom spomenaru koji će zauvijek ostati dragocjeni dio vaše obiteljske baštine.

Što se nalazi u njemu?

size

15 x 20cm, 28 x 35.5cm, 30 x 40cm, 45 x 60cm, 60 x 80cm

Bakin spomenar možete koristiti na nekoliko načina

Jako jednostavan način. Baki jednostavno poklonite spomenar i pojasnite joj da samo treba slijediti upute, zapisivati odgovore na pitanja i unositi drage fotografije. Ovaj pristup odličan je za mlađe bake koje imaju dobar vid i dovoljno vremena na raspolaganju.

Jako dobar način. Baki poklonite spomenar ali joj napomenete da biste joj voljeli pomoći pri njegovom ispunjavanju. Ovaj pristup je super za one koji spomenar vide kao dodatnu mogućnost da se povežu sa svojom bakom; za one koji vole čeprkati po obiteljskim fotografijama; za one koje čije bake više ne vide tako dobro kao prije i kojima je potrebna dodatna pomoć kod ispunjavanja.

Samo vaš način. Naravno, zajedno s bakom možete osmisliti i samo vaš način. Mogućnosti je puno, no ako zapnete – slobodno nas možete kontaktirati i putem emaila, ili Facebook stranice i rado ćemo vam pomoći idejom ili savjetom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Djedov spomenar”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)