Djedov spomenar

“Sjajan znak pažnje za djedove. Nezaboravna uspomena za unuke i buduće generacije.”

5.00 out of 5 based on 6 customer ratings
(6 customer reviews )

Vrijeme neumoljivo teče, a mi često zanemarujemo dragocjene trenutke s našim djedovima. Njihove priče i uspomene blijede, fotografije se gube u vremenu, a mudrosti i tajne koje su stekli kroz život polako nestaju.

I jednog dana djedovi koje toliko cijenimo više nisu uz nas, a mi shvatimo da nismo proveli dovoljno vremena s njima, slušali njihove priče i zabilježili sve što su nam prenijeli.

S Djedovim spomenarom sačuvat ćete djedovu životnu priču, uspomene, dragocjene fotografije i mudrosti koje su nam pružili, sve na jednome mjestu.

Što se sve nalazi u Djedovu spomenaru?

Baš puno toga!

Djedov je spomenar, baš kao i Bakin, stvaran s mnogo truda i predanosti. Htjela sam da svatko tko ga posjeduje bude oduševljen njime, ali i da ima slična pitanja kao i Bakin kako bi djeca i unuci mogli usporediti njihove odgovore. (Autorica)

Evo što sve možete otkriti unutar spomenara:

Poticajna pitanja. Više od 200 pitanja podijeljenih u 16 poglavlja. Djetinjstvo, školski dani, obiteljski trenutci – sve je pokriveno. Djed će imati priliku prisjetiti se svih onih trenutaka koje je možda zaboravio.

Prostor za fotografije. Većina poglavlja ima stranice na kojima djed može zalijepiti svoje fotografije. Na taj način, one će upotpuniti njegovu priču i donijeti dodatnu emocionalnu vrijednost.

Obiteljsko stablo. Više nikada nećete morati pitati „Kako se zvao onaj pradjedov rođak?“ Sada ćete imati sva imena članova obitelji zapisana na jednome mjestu. Odličan poticaj za dublje istraživanje obiteljske povijesti!

Citate i ilustracije. Na početku svakog poglavlja nalaze se citati pisaca i lijepe ilustracije koje daju prekrasno okružje za zapisivanje uspomena.

Dodatne, prazne stranice. Većina poglavlja uključuje i dodatne, prazne stranice tako da djed može zabilježiti događaje ili uspomene kojih se naknadno prisjeti ili koje želi posebno podijeliti s vama.

Pismo unuku. U posljednjem se poglavlju nalazi omotnica u koju djedovi mogu staviti posebno pismo za unuka.

Sitnice koje čine veliku razliku. Djedov spomenar izrađen je u elegantnim tonovima, a na hrbatu ima prostor gdje djed može napisati svoje ime. Na unutarnjim stranicama ne zaboravite ostaviti djedu kratku posvetu.

“Primivši Spomenar u ruke, nasmiješila sam se i dobrano zasuzila, od dragosti naravno, jer sam vizualizirala i osjetila što to zapravo znači imati spomenar koji će ispuniti dvije bake. Naše bake imaju godina i svaki njihov odgovor i sjećanje bit će tu zauvijek upisano, a mi ćemo se uvijek moći vratiti i čitati trag koji su nam ostavile. I bakama se Spomenar jako sviđa. I one su ga s osmijehom i suzom otvarale. I još ga polako i s uživanjem ispunjavaju.”

Matilda M.

Zašto odabrati Djedov spomenar?

Možda mislite: „Spomenar djeluje kao izvrstan dar, ali blagdani su davno prošli, a djedov rođendan nije ni na vidiku…“

Mi vjerujemo da djed zaslužuje poseban znak pažnje bez obzira na datum ili prigodu. Uostalom, trebat će mu neko vrijeme da odgovori na sva pitanja u spomenaru, stoga što prije počne, prije će završiti.

Ovaj jedinstveni spomenar bit će riznica njegovih dragocjenih uspomena, a vi ćete imati sve na jednome mjestu. Stoga iznenadite djeda ovim divnim darom. Sigurno će ga razveseliti, a njegove uspomene obogatit će vašu obiteljsku povijest.

Ako ste djed koji čita ovaj tekst – zašto ne biste sebi priuštili ovaj spomenar? Zabilježite svoje avanture iz djetinjstva, obiteljske trenutke i ostale dragocjenosti. Ili pak proslijedite ovu poveznicu nekom članu obitelji 😉 i dajte mu do znanja što biste doista voljeli imati!

Komu je namijenjen Djedov spomenar?

Kao što mu ime kaže – djedu! Svim onim djedovima koji vas podupiru, dijele mudre savjete i znaju ispripovijedati najzanimljivije priče. To mogu biti:

❤️ Vaš djed ili pradjed: darujte Djedov spomenar voljenom djedu ili pradjedu i sačuvajte njegove neprocjenjive uspomene.

❤️ Vaš otac: Ako je vaš otac postao djed (ili će to tek postati), Djedov spomenar je odličan način da proslavite njegovu ulogu u vašoj obitelji i omogućite mu da podijeli svoje iskustvo s mlađim generacijama.

❤️ Otac ili djed vašeg partnera ili partnerice: darujte Djedov spomenar i pokažite koliko cijenite njegovu prisutnost u životu vas i vašeg partnera.

❤️ Neka druga osoba koja je – djed!

Zašto je Djedov spomenar bolji od drugih spomenara?

Jednostavne upute i više od 200 pitanja pomoći će djedu da ispiše svoju životnu priču, prisjeti se obiteljskih tradicija, prijatelja iz djetinjstva i drugih događaja.

Baš kao i Bakin spomenar, i Djedov spomenar sam radila kao da ga radim za sebe. Ima 176 stranica podijeljenih u 17 poglavlja. Napravila sam ga da traje – korišten je najkvalitetniji papir, slova su krupna tako da djed neće morati naprezati oči, ima dovoljno prostora za pisanje i drage fotografije. Zahvaljujući pokaznoj trakici, djed će uvijek znati na kojoj je stranici stao, a gumica sve čvrsto drži na mjestu.

Kad ga primite u ruke, sve će vam biti jasno. Baš je divan!

Ukrašen je lijepom mašnom te dolazi s praznom, elegantnom karticom, na koji možete napisati svoju osobnu poruku.

Svaki put kad kupite spomenar, odvojimo xx,00 kn i doniramo ih pučkoj kuhinji.

Mali poklon za vas!
10% popusta na prvu kupnju

Pretplatite se na naš newsletter jer dobivate kôd za dodatnih 10% popusta!

Kako se služiti spomenarom?

Djedovim se spomenarom možete služiti na nekoliko načina

Jako jednostavan način. Djedu jednostavno darujte spomenar i objasnite mu da samo treba slijediti upute, zapisivati odgovore na pitanja i unositi drage fotografije. Ovaj je pristup odličan za djedove koji imaju dobar vid i dovoljno vremena na raspolaganju.

Jako dobar način. Djedu darujte spomenar, ali mu napomenite da biste mu voljeli pomoći pri njegovu ispunjavanju. Ovaj je pristup izvrstan za one koji spomenar vide kao dodatnu mogućnost da se povežu sa svojim djedom; za one koji vole čeprkati po obiteljskim fotografijama; za one čiji djedovi više ne vide tako dobro kao prije i kojima je potrebna dodatna pomoć u ispunjavanju.

Samo vaš način. Naravno, zajedno s djedom možete osmisliti i samo vaš način. Mogućnosti je mnogo, no ako zapnete – slobodno nam se možete javiti e-poštom ili preko Facebook stranice i rado ćemo vam pomoći idejom ili savjetom.

Sviđa li vam se sve što ste pročitali o Djedovu spomenaru?

Vrijeme je za sljedeći korak!

Kupite spomenar za 35.00 EUR

i stići će vam vrlo brzo!

6 reviews for Djedov spomenar

 1. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Vesna S.

  Kupili som djedu ovaj spomenar za rođendan. Brzo je dosao, lijepo je bio zapakiran i samo smo mu ga trebali uručiti… Sve pohvale na komunikaciji, brzini i sjajnoj ideji

 2. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Iva K.

  Za rođendan

  Htjela sam kupiti dedi nešto posebno i onda sam vidjela oglas za Djedov spomenar… Spomenar je baš onakav kao na webu, a dostava je došla za par dana. Sve pohvale, najljepši spomenar kojeg sam vidjela

 3. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Neven R.

  Sve nam se sviđa

  Kupio sam spomenar svojem didi jer mi se činio kao lijep način da moja djeca upoznaju svog didu na novi način, da njegove priče ostanu zapisane. Spomenar je fantastičan, didi se svidio a i nama.

 4. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Marta V.

  Poklon za Božić

  Kupila sam Djedov spomenar kao poklon za Božić, i otada ga je svaki dan ispunjavao. Bio je sretan što se ima s nečime zabavljati i prebirati po starim fotografijama i uspomenama. Prošlog tjedna ga je završio i poklonio meni za rođendan… bilo je jako emotivno… HVALA VAM OD SRCA!!

 5. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Klara P.

  Jako lijep poklon

  Deda je bio oduševljen, a i meeni se spomenar svidio. Jako puno pitanja, citati su emotivni… biti će to lijepa uspomena za mene i braću

 6. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Maja

  Djedov i bakin spomenar

  Predivna ideja..brza komunikacija..sve pohvale i moja preporuka!

Add a review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Djedov spomenar
 35.00
Djedov spomenar
 35.00