Bakin spomenar

“Prekrasan dar za bake. Savršena uspomena
za unuke i buduće generacije.”

5.00 out of 5 based on 21 customer ratings
(21 customer reviews )

Život ide prebrzo, a mi premalo vremena provodimo s bakama. Priče se zaborave. Fotografije su rasute posvuda. Recepti ispisani bakinim rukopisom zagube se ili izblijede…

I jednog dana bake koje toliko volimo više nisu s nama, a mi shvatimo da im se nismo dovoljno posvetili, proveli više vremena s njima i na kraju zapisali sve ono što su nam pripovijedale.

S Bakinim spomenarom sačuvat ćete bakinu životnu priču,
uspomene, najdraže fotografije i recepte, sve na jednome mjestu.

Što se sve nalazi u Bakinu spomenaru?

Puno toga!
Bakin spomenar stvarala sam više od godine dana. Htjela sam da ima baš ona pitanja koja bih i ja voljela postaviti svojoj baki i da svaka osoba koja ga kupi bude oduševljena njime. (Autorica)

Evo što sve možete pronaći u spomenaru:

Inspirativna pitanja. Više od 200 pitanja u 16 poglavlja. Djetinjstvo, školski dani, obiteljski trenutci – ama baš sve. Baka će se prisjetiti svih onih trenutaka koje je zaboravila.

Prostor za fotografije. Većina poglavlja ima stranice na kojima baka može zalijepiti svoje fotografije. Na taj način, one će upotpuniti njezinu priču i donijeti dodatnu emocionalnu vrijednost.

Obiteljsko stablo. Pitanje „Kako se ono zvao prabakin nećak?” odlazi u povijest. Napokon ćete imati zapisana sva imena članova obitelji. Odlična motivacija da se posvetite i dubljem istraživanju obiteljske povijesti!

Poglavlje za recepte! Dovoljno praznih stranica za najbolje recepte za kolače, salenjake, pašticadu, štrudle, sarme, pac za slaninu… I to ispisani bakinim rukopisom! I vi i buduće generacije s veseljem ćete pripremati bakine poslastice.

Citate i ilustracije. Na početku svakog poglavlja nalaze se citati pisaca i lijepe ilustracije koje daju prekrasno okružje za zapisivanje uspomena.

Dodatne, prazne stranice. Većina poglavlja imaju i dodatne, prazne stranice tako da baka može zabilježiti događaje ili uspomene kojih se naknadno prisjetila ili koje baš jako želi podijeliti s vama.

Pismo unuku. U zadnjem se poglavlju nalazi omotnica u koju bake mogu staviti posebno pismo za unuka.

Sitnice koje puno znače. Svaki spomenar stvaran je s ljubavlju i posebnom pozornošću. Bakin spomenar izrađen je u nježnim bojama, a na hrbatu imate prostor gdje baka može napisati svoje ime. Na unutarnjim stranicama obavezno ostavite baki i kratku posvetu.

“Primivši Spomenar u ruke, nasmiješila sam se i dobrano zasuzila, od dragosti naravno, jer sam vizualizirala i osjetila što to zapravo znači imati spomenar koji će ispuniti dvije bake. Naše bake imaju godina i svaki njihov odgovor i sjećanje bit će tu zauvijek upisano, a mi ćemo se uvijek moći vratiti i čitati trag koji su nam ostavile. I bakama se Spomenar jako sviđa. I one su ga s osmijehom i suzom otvarale. I još ga polako i s uživanjem ispunjavaju.”

Matilda M.

Zašto odabrati Bakin spomenar

Sigurno mislite „Spomenar je super kao dar, ali već su prošli blagdani, a bakin rođendan je tek za pola godine…“

Vjerujemo da baka zaslužuje dobiti dar neovisno o tome je li rođendan, Božić ili neki drugi blagdan koji slavite.
Uostalom, trebat će joj vremena da napiše odgovore na sva pitanja, stoga čim prije krene, prije će završiti.

Sve bakine najdraže uspomene nalazit će se na jednome mjestu. Zato razveselite baku ovim spomenarom. Sigurno će joj biti drago, a vi ćete sačuvati njezinu životnu priču koja će zauvijek postati dijelom obiteljske baštine.

Ako ste vi baka koja čita ovaj tekst – zašto ne biste sami sebi darovali ovaj spomenar? Zabilježite u njemu dogodovštine iz djetinjstva, obiteljske uspomene i ostale sitnice. Ili jednostavno pošaljite ovu poveznicu nekom članu obitelji 😉 i pokažite mu što doista priželjkujete!

Komu je namijenjen Bakin spomenar?

Kao što mu ime kaže – baki! Svim onim bakama koje daju najbolje zagrljaje, imaju korisne savjete i znaju napraviti najukusnija jela – i deserte! To može biti:

❤️ Vaša baka ili prabaka: darujete Bakin spomenar voljenoj baki ili prabaki i sačuvajte njezine dragocjene uspomene.

❤️ Vaša mama: Ako je vaša mama postala baka (ili će to tek postati), Bakin spomenar je savršen način da proslavite njezinu ulogu u vašoj obitelji i omogućite joj da podijeli svoju mudrost s mlađim generacijama.

❤️ Mama ili baka vašeg partnera ili partnerice: darujte Bakin spomenar i pokažite koliko cijenite njezinu prisutnost u životu vaš i vašeg partnera.

❤️ Neka druga osoba koja je – baka!

Zašto je Bakin spomenar bolji od drugih spomenara?

Jednostavne upute i više od 200 pitanja pomoći će baki da ispiše svoju životnu priču, prisjeti se obiteljskih tradicija, prijatelja iz djetinjstva i drugih događaja.

Spomenar sam radila kao da ga radim za sebe. Ima 184 stranica podijeljenih u 16 poglavlja. Napravila sam ga da traje – korišten je najkvalitetniji papir, slova su krupna tako da baka neće naprezati oči, ima dovoljno prostora za pisanje i drage fotografije. Zahvaljujući pokaznoj trakici baka će uvijek znati na kojoj je stranici stala, a gumica sve čvrsto drži na mjestu.

Kad ga primite u ruke, sve će vam biti jasno. Jednostavno je predivan!

Ukrašen je lijepom mašnom te dolazi s praznom, elegantnom karticom, na koju možete napisati svoju osobnu poruku.

Mali poklon za vas!
10% popusta na prvu kupnju

Pretplatite se na naš newsletter jer dobivate kôd za dodatnih 10% popusta!

Kako se služiti spomenarom?

Bakinim se spomenarom možete služiti na nekoliko načina

Jako jednostavan način. Baki jednostavno darujte spomenar i objasnite joj da samo treba slijediti upute, zapisivati odgovore na pitanja i unositi drage fotografije. Ovaj je pristup odličan za mlađe bake koje imaju dobar vid i dovoljno vremena na raspolaganju.

Jako dobar način. Baki darujte spomenar, ali joj napomenete da biste joj voljeli pomoći pri njegovu ispunjavanju. Ovaj je pristup izvrstan za one koji spomenar vide kao dodatnu mogućnost da se povežu sa svojom bakom; za one koji vole čeprkati po obiteljskim fotografijama; za one čije bake više ne vide tako dobro kao prije i kojima je potrebna dodatna pomoć u ispunjavanju.

Samo vaš način. Naravno, zajedno s bakom možete osmisliti i samo vaš način. Mogućnosti je mnogo, no ako zapnete – slobodno nam se možete javiti e-poštom ili preko Facebook stranice i rado ćemo vam pomoći idejom ili savjetom.

Sviđa li vam se sve što ste pročitali o Bakinu spomenaru?

Vrijeme je za sljedeći korak!

21 reviews for Bakin spomenar

 1. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Mia

  Bakin spomenar

  Ovim putem želim se zahvaliti na usluzi te brzini isporuke Bakinog spomenara,a o samom spomenaru nemam riječi koja bi ga opisala onako kakav zaista jest, jednostavno savršen…
  Unikatni poklon za bake prepun detalja, praznih stranica za slike te ono najvažnije prekrasna uspomena te jednog dana nasljeđe o našim najdražima…
  Sve preporuke!

  1 of 1 found this helpful
 2. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Nina I.

  Kupila sam Bakin i Djedov spomenar i mislim da se radi o lijepom načinu za bilježenje obiteljske povijesti. Preporučujem ih svima onima koji žele sačuvati priče svojih baka i djedova.

 3. Reviewer profile image
  5 out of 5

  MARTINA Š.

  Spomenar je donio toliko radosti mojoj baki. Svakodnevno ga ispunjava, posvetila mu se kao nekom malom projektui to me jako veseli… Sretna sam što ću imati prekrasnu uspomenu od nje. Didi je uskoro rođendan tako da će i on dobiti svoj spomenar. HVALA VAM OD SRCA!!!

 4. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Ana S.

  Svojim bakama sam poklonila dva Bakina spomenara. Obje su to doživjele toliko emotivno da nisu niti skrivale suze radosnice… Taj doživaljj poklanjanja neću nikada zaboraviti. Nikada prije nisu tako dobro reagirale na poklon. Hvala vam na spomenaru, ideja je odlična, a reakcije mojih bakica neprocjenjive.

 5. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Andrea V.

  Ovaj spomenar je doista poseban. Kada sam ga poklonila svojoj baki, zasusila je i počela prepričavati događaje iz svog djetinjstva koje nikada prije nisam čulai. Bakin spomenar je neprocjenjiv i definitivno nešto što ću preporučiti svima koji žele sačuvati bakine priče

 6. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Ivana S.

  Kupila sam Bakin i Djedov spomenar. Baka i dedai su se tako uživjeli u ispunjavanje stranica… prisjećali su se dogđaja iz djetinjstva, dijelili priče s nama… Spomenari su prekrasno napravljeni i imaju dovoljno prostora za pisanje i dodavanje fotografija. Hvala na super proizvodu!!!

 7. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Marijana I.

  Bakin spomenar uživo sjajno izgleda, baka je presretna. Hvala vam puno!

 8. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Maja M.

  Bakin spomenar je najljepši poklon kojeg sam kupila baki! Jako mi je drago što postoji, HVALA VAM NA BRZOJ DOSTAVI

 9. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Renata G.

  Hvala na brzini, spomenar je super! Svima se sviđa!

 10. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Paulina H.

  Hvala vam na brzoj dostavi i lijepom proizvodu. Preporučam svima koji žele obradovati svoju bakicu

 11. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Mateja D.

  Jako lijep poklon za svaku baku. PREPORUČAM!

 12. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Kristina F.

  Zaljubila sam se u Bakin spomenar na prvi pogled! Htjela sam čekati do Božića (jer sam njezin rođendan propustila) no ipak sam se odlučila kupiti ga – ODMAH! Hvala vam na ovako super poklonu!

 13. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Nikolina L.

  Sto puta vam hvala na brzini dostave, spasili ste me u zadnji čas! A za Bakin spomenar nemam riječi – PREDIVAN JE!

 14. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Ema M.

  Baka je bila presretna kad je odmotala svoj poklon, a mi svi ostali smo zasuzili. Jako ju je razveselio, Bakin spomenar je predivan, divno izrađen i jako emotivan poklon

 15. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Ivana S

  Hvala, hvala, tisuću puta hvala! Spasili ste me s ekstra brzom dostavom! Komunikacija za poželjeti, a poklon… Bakin spomenar je nešto najljepše što sam poklonila svojoj bakici!!! Još jednom hvala!

 16. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Marijana M.

  HVALA VAM stop ste napravili ovako prekrasan i emotivan spomenar!!! Svaka baka ga zaslužuje imati i zapisivati svoje uspomene, mi sms ODUŠEVLJENI!

 17. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Julijana G.

  Poklon za Božić

  Kupili smo baki i dedi spomenare za Božić… zasuzili smo i mi i oni…. baš ih je dirnuo…. prekrasan način za bilježenje uspomena.

 18. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Dajana G.

  Spomenar za najdražu baku

  Spomenar mi je stigmas jako brzo, kroz nekoliko dana nakon što sam ga naručila i diiiiiivno je zapakiran, mašna je lijepe i nježne boje. Sve mi se sviđa, a i baka je oduševljena

 19. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Sanja E.

  Kupila sam Bakin spomenar…

  Ovaj spomenar će sačuvati bakine uspomene na najljepši mogući način. Hvala vam!

 20. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Ivan Č.

  Poklon za generacije

  Ostavljam recenziju nekoliko mjeseci nakon kupnje… Bakin spomenar je prekrasan poklon koji je moju baku doista ganuo. Kroz priče koje je zapisala, upoznao sam ju na posve novi način. Zahvalan sam što ćemo ovaj bakin spomenar moći čuvati i za moju djecu

 21. Reviewer profile image
  5 out of 5

  Lara C.

  Predivan i prekrasan, izgleda baš kao na slikama. Baka je bila oduševljena, sjajan poklon! Već ga je počela ispunjavati ❤️❤️

Add a review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Bakin spomenar
 35.00
Bakin spomenar
 35.00