Bakin spomenar

 35.00

Bake su jednostavno najbolje, zar ne? One daju najbolje zagrljaje, pune su korisnih savjete i znaju napraviti najfinija jela – i deserte!

Kako da date svojoj baki do znanja koliko vam je stalo do nje? Jedan od načina je da joj poklonite ovaj spomenar.

Bakin spomenar sastoji se od 16 poglavlja i više od 200 promišljenih pitanja koja će sigurno potaknuti baku da zabilježi nezaboravne trenutke iz djetinjstva i školskih klupa, prisjeti se obiteljskih dogodovština ali drugih iskustva i sjećanja koja su joj bitna.

Sve bakine najdraže uspomene nalazit će se na jednom mjestu. Kako bi mogla nastaviti zauvijek živjeti u srcima drugih članova obitelji i budućih generacija.

Sačuvajte bakinu životnu priču u ovom prekrasnom spomenaru koji će zauvijek postati dijelom vaše obiteljske baštine.

899 na zalihi

Zašto ga trebate kupiti?

Najbolji način za čuvanje uspomena. Savršen poklon za roditelje i bake i djedove! Ispunjen jednostavnim vođenim uputama, ovaj Legacy Journal omogućuje vam da napišete svoju priču odgovarajući na jedno po jedno pitanje. Na njegovim stranicama nalaze se upute koje joj pomažu da ispriča svoju priču. Otkrit ćete tajne, učiti o obiteljskim tradicijama i cijeniti ono što vašu baku čini takvim blagom-

Savršen poklon za bake. Čuvar uspomena je premium spomenar izrađen od najkvalitetnijeg papira, s tvrdim uvezom kako bi važna sjećanja bila sačuvana u godinama koje dolaze. Zahvaljujući velikom formatu, idealan je kao poklon za bake i djedove. Naša knjiga sjećanja za bake i djedove je dimenzija 9,25 x 7,75 inča s 85 stranica, što vam daje dovoljno prostora za pisanje i fotografije. Veliki format. Velika veličina s puno prostora za bilježenje priča, sjećanja, savjeta i mudrosti.

Trajna uspomena kojoj se uvijek možete vratiti. Nema ljepšeg od uzimanja spomenara u ruke, gledanja rukopisa koji vam je drag i ponovnog iščitavanja priča voljene osobe koja ih je zapisala. 

Što se nalazi u njemu?

size

15 x 20cm, 28 x 35.5cm, 30 x 40cm, 45 x 60cm, 60 x 80cm

Bakin spomenar možete koristiti na nekoliko načina

Jako jednostavan način. Baki jednostavno poklonite spomenar i pojasnite joj da samo treba slijediti upute, zapisivati odgovore na pitanja i unositi drage fotografije. Ovaj pristup odličan je za mlađe bake koje imaju dobar vid i dovoljno vremena na raspolaganju.

Jako dobar način. Baki poklonite spomenar ali joj napomenete da biste joj voljeli pomoći pri njegovom ispunjavanju. Ovaj pristup je super za one koji spomenar vide kao dodatnu mogućnost da se povežu sa svojom bakom; za one koji vole čeprkati po obiteljskim fotografijama; za one koje čije bake više ne vide tako dobro kao prije i kojima je potrebna dodatna pomoć kod ispunjavanja.

Samo vaš način. Naravno, zajedno s bakom možete osmisliti i samo vaš način. Mogućnosti je puno, no ako zapnete – slobodno nas možete kontaktirati i putem emaila, ili Facebook stranice i rado ćemo vam pomoći idejom ili savjetom.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bakin spomenar”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)